RADIO NET W1S & CHAT ROOM

click da RadioNet W1S logo 2 enter our station radio & chat room


Media Player









Sunday, June 21, 2009

Rahsia Perniagaan Digital



Rozzee PendapatanDigital


Jika Anda Teruja Dengan Idea Memperolehi Pendapatan Bulanan Tanpa Henti Melalui Internet, Anda Mesti Baca Mesej Ini Dengan Teliti!

Terbongkar!

Pelajari Satu Cara Ringkas Dan Efektif Untuk Mencipta Sistem Pendapatan Berterusan Secara Online Sekaligus Menjana Pelbagai Saluran Pendapatan Di Internet Setiap Bulan...

...Dan Ianya Bermula Dengan Hanya Menjual Sebuah Produk Informasi!
Jangan tunggu lagi..tempahlah sekarang hanya dengan harga RM37...ebook ini akan menjadi milik anda! bank-in ke akaun maybank saya hanya RM37 sahaja..



PendapatanDigital

Tuesday, May 12, 2009

blog AUTOPILOT kini menjadi milik anda



hi kawan-kawan semua
hari ini saya sekali lagi membawakan anda berita baik. ianya adalah seperti keajaiban bilamana blog anda bekerja dengan sendirinya tanpa henti...dengan erti kata lain AUTOPILOT. inilah rahsia blog yang telah dibongkarkan oleh saudara khairilz yang patut saya kongsi bersama anda...anda patut merasakannya sendiri barulah anda dapat menilai hasilnya..memang menakjubkan...

Monday, May 11, 2009

Pakej Minisite Wordpress



hi kawan-kawan
hari ini saya bawakan kepada anda ebook cara mudah untuk membina web jualan hasil karya saudara Jaws..sila klik banner di atas..see yaaa

Sunday, May 10, 2009

gadis berbisik itu

anda mempunyai
friendster?
myspace?
tagged?
blog?...ahahaha..ini sda tentu..:D

anda ingin creat layout anda sendiri?
demikian juga saya..sb saya jenis yg suka mlihat laman komunity saya mpunyai layout hasil dr kerja saya..
hurrmmmm...ok saya ingin kongsikan perkara lucu sbb saya skg lebih gemar melayari facebook memandangkan ada byk game online di sana..antaranya SORORITY LIFE klu gadis2 yg suka bershopping..nah inilah gamenya....pssst..nanti dulu...saya bukan mahu promosi game sorority life tu..tapi oleh kerana sgt suka dengan game tu dan saya tertarik dengan imej game berkenaan yg menampilkan aksi 2 gadis sedang berbisik ehehehe...dan aksi mereka telah saya jadikan antara phias utk blog saya...ehehehe...lucu lawak gileeerrr...mcm ndak pcaya sbb slalu npk gadis2 berbisik tu d dlm game...skg mereka menjadi phias blog saya...mcm tu pun ble apee...hahahaha

To You - My Dear Friend



Friend indeed don’t put friend in mouth,
Just put in heart even five years no see,
Friend don’t ask bagatelles,
Just wish everything goes well,
Friend don’t disturb you,
Just give you the strength to go on,
Friend don’t want got sth. from you,
Just love,

Friend always share the beauty of life,
Even more the hard time,
Friend goes together when the sun is shining,
Even more the raining day,

Friend pledge someday sth.,
Even more the actions,
Friend remember happy times past,
Even more now,
Friendship ends,
and we pass away.

Tahukah..

Tahukah anda kalau org yg kelihaTtan begitu keras hatinya, adalah org yg sangat lemah dan perlukan pertolongan?

Tahukah anda kalau orang yang menghabiskan waktunya untuk melindungi orang lain adalah sebenarnya orang yang sangat perlukan seseorang untuk melindunginya?

Tahukah anda kalau tiga hal yang paling sukar untuk diungkapkan adalah :
AKU CINTA PADAMU, MAAFKAN AKU dan TOLONG AKU

Tahukah anda kalau orang yang suka berpakaian warna merah maka dia lebih yakin kepada dirinya sendiri?

Tahukah anda kalau orang yang suka berpakaian kuning adalah orang yang menikmati kecantikannya sendiri?

Tahukah anda kalau orang yang suka berpakaian hitam adalah orang yang ingin tidak diperhatikan dan perlukan bantuan dan pengertian anda?

Tahukah anda kalau anda menolong seseorang, suatu hari nanti anda akan mendapat pertolongan 2 kali ganda dan jangan sekali-kali berharap agar pertolongan itu datangnya dari org yg anda sudah tolong tetapi jangan terkejut apabila pertolongan yg anda terima dr org yg langsung anda tidak kenali?

Tahukah anda bahwa lebih mudah mengatakan perasaan anda dalam tulisan dibandingkan mengatakan kepada seseorang secara lisan?

Tapi tahukah anda bahawa hal demikian akan lebih bernilai saat anda mengatakannya dihadapan orang itu?

Tahukah anda kalau anda memohon sesuatu dengan keyakinan, keinginan anda itu pasti dikabulkan?

Tapi jgn percaya semua yg saya katakan, sblm anda mencubanya sendiri, jika anda tahu seseorang yg benar2 perlukan sesuatu yang saya sebutkan di atas, dan anda tahu anda boleh menolongnya, anda akan melihat betapa pertolongan itu akan anda terima 2 kali ganda pada masa akan datang

Tahukah anda bahwa anda boleh mewujudkan impian anda, spt jatuh cinta, menjadi kaya, selalu sihat, jika anda memintanya dengan keyakinan, dan jika anda benar2 tahu, anda akan terkejut dengan apa yang boleh anda lakukan.

Tapi jgn percaya semua yg saya katakan, sblm anda mencubanya sendiri, jika anda tahu seseorang yg benar2 perlukan sesuatu yang saya sebutkan di atas, dan anda tahu anda boleh menolongnya, anda akan melihat betapa pertolongan itu akan anda terima 2 kali ganda pada masa akan datang.insya allah

Young Malaysians, One Voice!



YouthSays is a community of youths who dedicate valuable time to voice out opinions, make a collective difference, and get rewarded.

This community is founded on the belief that there is strength in numbers and standing up to voice out can make a difference in our country.

Any Malaysian below the age of 35 can sign up to be part of the YouthSays community.

pendapatan lumayan melalui internet

mesti anda tertanya-tanya bagaimana dengan internet kita boleh menperolehi pendapatan yang lumayan..mungkin anda pernah mendengar usahawan internet/internet marketer Irfan Khairi bukan? mesti anda teringin menjadi seperti beliau yang menjana pendapatan cuma melalui internet dan komputer ribanya..saya yakin juga anda sekarang sedang membaca topik ini kalau tidak melalui pc pejabat mungkin juga melalui komputer riba anda sendiri..

sedar atau tidak anda banyak menghabiskan masa melayari internet. apakah yang anda cari di internet? mencari kenalan ? mencari bahan-bahan rujukan kerja? mencari gambar-gambar semata-mata untuk dijadikan inspirasi?...hahahaha..atau anda online setiap hari adalah untuk bertemu dengan rakan2 komunity anda seperti di friendster/myspace/facebook etc? atau anda juga melayari internet semata-mata ingin melepaskan tension penat bekerja dengan bermain game secara online?

walau apapun juga tujuan anda melayari internet, tahukah anda bahawa dengan internet juga dapat menjana pendapatan yang lumayan..?
saya sebenarnya tidak beberapa mahir menggunakan bahasa kerana saya bukan penulis berbakat..saya hanya membuat blog ini demi mengumpul bahan-bahan untuk hobi saya dalam menjalin persahabatan..siapa sangka bahawa persahabatan maya yang dicipta di screen boleh juga diwujudkan di alam reality...buktinya adalah saya sendiri...kebanyakan rakan-rakan saya kenali bermula di alam maya yakni internet ahahahaha...jadi rasanya adalah tidak adil bagi anda sebagai sahabat saya sekiranya saya tidak berkongsi peluang ini..atau dengan erti kata lain sekiranya anda ingin mengetahui dengan lebih mendalam pakej pendapatan di internet ini, klik banner di bawah dan anda akan rasai sendiri hasilnya...jumpa lagi

Jana Pendapatan

hi semua
ni lagi salah satu cara bagaimana nak dapatkan $$$$ ahahaha
pelik benda ni tapi memang terbukti kebanyakan internet marketer menjadikannya sebagai salah satu cabang untuk menjana pendapatan..paling bestnya register free..apa lagi ? join lah sekarang..




Jawab Survey & Dapat Duit

ni yg paling saya suka...nak tau knapa? hahaha...sbb kita suka buat survey...klu d facebook jgn cakapla..smua survay d jawab hahaha...dr topik kelahiran hingga ke topik kematian...wakakaka...opsss saya bukan mo promote facebook aa...wlupun saya adalah pgemar facebook n hanya layaaan facebook sja (sbb rakan2 dr sluruh dunia meet dsana) ekekeke...
tapi skg saya mo share dgn kamu...sambil2 buat survey...x sangka plak...d kasi duit nee...addadada...paling sioknya...ni reg FREE wooooooo...kita suka kan sdgn benda yg FREE ni jgn ndak ngaku sbb saya sdiri klu yg free saya mmg ambik punya hahahahaha...so apa tgu lagi...klik la banner tu..sama2 kita mjwb soalan n mberikn pendapat yg mbwa pendapatan..:D...see yaa

layout saya



hi salam semua kawan-kawan
harap semuanya dalam keadaan sihat selalu bersama keluarga & insan tersayang
baiklah..saya akan kongsi beberapa koleksi layout friendster saya untuk tatapan anda..:D

sekiranya anda berminat untuk membuat layout daripada imej sendiri..sila tinggalkan komen anda berserta alamat email / ym sekiranya ada...

di bawah saya bawakan anda ke halaman tagged saya yang juga menggunakan layout dari imej sendiri..sila klik di bawah:
RozzeeAlamKiamatTagged

jika anda mempunyai halaman myspace...di bawah saya lampirkan halaman myspace saya yang juga menggunakan layout dari imej sendiri
RozzeeAlamKiamatMyspace

ok nanti kita sambung ok..see yaaa

Saturday, May 9, 2009

bagaimana membuat layout untuk friendster



apa khabar?harap semuanya dalam keadaan baik2 saja hehehe...
baiklah..
mungkin anda sudah baisa mendengar komunity2 seperti friendster, myspace, tagged & facebook. mungkin juga ada di antara anda mengenali saya juga daripada ruangan komunity berkenaan contohnya friendster.

jika anda belum lagi mempunyai account friendster...buat account anda di sini

www.friendster.com

dan dengan mempunyai account friendster, anda dapat melebarkan sayap persahabatan anda dengan lebih luas lagi.
jika anda ingin melihat contoh account friendster saya sila klik di bawah:-

rozzee-alamkiamat.com

saya juga mempunyai beberapa jenis layout yang digunakan mengikut musim ehehehe..tunggu post yang akan datang..

mungkin anda juga teringin atau sudah jemu menggunakan layout yang disediakan d laman2 web secara percuma kerana antara sebab2nya:

1. tertalu simple

2.tidak kena dengan kesukaan anda

3.selalu bertembung dengan layout rakan2 lain dengan erti kata lain byk yg serupa

4.kadang2 layout yg dhasilkan tidak transparent sepenuhnya

5.tulisan tidak match dengan warna layout menyebabkan informasi di fs anda x jelas

6.tiada tarikan untuk rakan2 melawat friendster memandangkan tiada apa2 yg istimewa.

inginkah anda memiliki layout friendster daripada imej anda sendiri seperti saya?

apa tunggu lagi...saya akan memberikan beberapa langkah termudah dan cara2 bagaimana membuat html untuk menghasilkan layout daripada hasil tangan sendiri..
saya akan sambung di post akan datang ..tunggu...

what is friend?




True friends will never let each other down ,
True friends will tell each other when they are right or wrong ,
True friends listen to their problems without casting judgment ,
True friends are never afraid to tell you like it is,

A true friend knows when to say no,
A true friend will never flop you
A true friend will be supportive of all you do,
A true friend will be there to dry your weeping eyes,

A true friend will lend a shoulder for you to cry on,
A true friend cares how you are doing ,
A true friend cares about your day-to-day life,
A true friend always calls and checks up on you,

A true friend gives of himself/herself without asking for anything in return,
A true friend would not lend you money but give you whatever they can,
A true friend may argue, fuss, and fight with you but will always be there for you,
A true friend forgives you for your shortcomings.

A true friend will come to your aid no matter what time of day it is,
A true friend doesn’t wait to hear from you to make the first call,
A true friend just calls to chitchat with you,
A true friend is like a Godsend in times of perils,

A true friend is always welcoming,
A true would give you the coat off their backs,
A true friend knows enough is enough,
A true friend will be by your side when you need them the most,

A true friend will run an intercept or blockage for you,
True friends will CYA for each other,
True friends knows that this world wasn’t promised to us,
True friends make the best of a bad situation,

True friends keeps each others secretes,
True friends keeps no secretes from one another,
True friends share each other’s lives,
A true friend is forever,

Are you a true friend?
Ask yourself that question,
Can you be a true friend?
Do you deserve a good friend?